Oorknopjes

10 augustus 2016 16:01
Houd je van oorbellen, maar wil je niet altijd oorhangers dragen? Dan zijn oorknopjes ideaal. Je voelt ze niet zitten en toch valt het op en zie je er verzorgd uit.

Strak en modern

Bij FijnDesign vind je oorknopjes in vele vormen, zodat er altijd een setje is dat bij je past. De oorknopjes of oor studs van FijnDesign zijn geselecteerd op hun unieke design. Deze oorknopjes zul je niet snel ergens anders tegenkomen. Bij FijnDesign hechten we veel waarde aan het design. Kunststijlen vormen daarom een belangrijke inspiratiebron. Zo zijn diverse oorknopjes in Art Deco stijl ontworpen, zoals de pittig oorknopjes Deco. Ook de strakke Mezzaluna oorknopjes en Couple Onyx oorknopjes passen goed in de strakke, geometrische Art Deco stijl. Artistiek gevormde oorknopjes en bijzondere oorknopjes van glas zijn ook te kiezen bij FijnDesign. De meeste oorbellen zijn gemaakt van Sterling zilver, soms zijn ze verguld. Oorknopjes kunnen versierd zijn met edelsteentjes, Swarovski of Marcasite steentjes. Blader door de categorie Oorbellen om alle oorknopjes te ontdekken.

Oorknopjes Deco Goud Verguld Oorknopjes Unique SquareOorknopjes Midnight Moon Blauw/Lila 

Vrolijk en fleurig

Naast de moderne oorknopjes zijn er bij FijnDesign ook vele fleurige oorknop setjes verkrijgbaar. Natuurlijke vormen raken nooit uit de tijd en geven een vrolijk gevoel. Oorknopjes in de vorm van bladeren, bloem oorknopjes en originele oorbellen in de vorm van dieren, zoals kikkertjes en katten kun je vinden bij FijnDesign. Zwierige, kunstzinnig gevormde oorbellen vinden hun oorsprong in de Art Nouveau periode. Fleurig, wispelturig of speels: kies een setje wat het beste past bij jou en bij je outfit. Shop online oorknopjes bij FijnDesign!

Oorknopjes Dwerguil Oorknoppen Nova in Paars Emaille Oorstekers Maple Leaf