Design sieraden

10 juni 2013 13:57
Op zoek naar iets aparts, unieks of exclusiefs? FijnDesign heeft een uitgebreide collectie sieraden die uitblinken in originaliteit. Kleurrijk en opvallend ontworpen oorbellen, armbanden, colliers, ringen, broches, horloges en manchetknopen: online gemakkelijk en veilig te bestellen bij FijnDesign.

Abstract of figuratief

Een modern design kan abstract of meer figuratief zijn. Golvende lijnen of geometrische figuren waarbij een beroep wordt gedaan op de fantasie of sieraden in de vorm van dieren of bloemen: de keuze is divers. In ieder geval is het ontwerp altijd opvallend mooi en apart. Iets wat men niet vaak ziet. Hiervoor bent u bij FijnDesign aan het juiste adres.

Gekleurd emaille

Veel sieraden in de collectie van FijnDesign hebben een kleurrijk en vrolijk design doordat de sieraden zijn ingelegd met gekleurd email. Hierdoor ontstaan de meeste prachtige kleurcombinaties. Ook kunnen edelstenen hoofdonderwerp van het sieraad zijn. Denk bijvoorbeeld aan Amethyst, Topaas, Citrien of Agaat. Tot slot zijn er ook verschillende sieraden met een stralende zirkonia of romantische parel als opvallend middelpunt.

Sterling zilver

De basis van bijna alle sieraden is Sterling zilver. Het zilver is vaak glanzend gepolijst voor een elegante en tijdloze look. De sieraden van FijnDesign geven een oufit extra cachet. Of het nu om een casual outfit gaat of een chic ensemble: voor elke gelegenheid zijn bijpassende sieraden verkrijgbaar. Bovendien heeft FijnDesign sieradens sets in de collectie. Zo zijn veel design colliers te combineren met een bijpassende armband, ring en/of bijpassende oorbellen. Vrolijke en aparte design oorbellen, design armbanden, design ringen, design colliers, design broches, design horloges en design manchetknopen vindt u online bij FijnDesign.

Kijk bij de categorie Sieraden voor alle sieraden. In elke categorie vindt u aan de linkerzijde een filtersysteem. Zo kunt u snel zoeken naar een sieraad dat passend is binnen het budget.