Kom in de herfststemming met FijnDesign!

5 september 2018 16:50
Bij Fijndesign volop cadeaus, kunstontwerpen en alle benodigdheden om in najaarssferen te wonen en te tafelen.

Voelt u het al? De herfst hangt in de lucht en is aangebroken. Een ander seizoen, een frisse start! De dagen worden korter en het leven speelt zich meer en meer binnenshuis af. 

Eyecatchers

De herfst kent een warm kleurenpalet. De tinten manifesteren zich in de vallende bladeren: van rood en bruin en van oranje tot geel. De Louis Poulsen AJ Tafellamp in okergeel past perfect bij deze kleuren. Het behang Deilen is al een even wonderschone eyecatcher. Door een nis of hoek in uw huis te behangen, wordt hier direct de aandacht op gevestigd. In een oogwenk is er door een accent een heel ander interieur gecreëerd!

Behang Deilen  Glassculptuur Mus

Met een boek aan de bak

Wanneer de temperatuur buiten daalt wordt het ook verleidelijk om lekker op de bank te nestelen met een dekentje en een goed boek. Bij FijnDesign volop leesvoer over kunstproducten, architectonische stromingen en interieurtrends. Een druilerige zaterdagmiddag wordt een stuk gezelliger met de fleurige bloemvormige bakvormen om de lekkerste cakejes mee te bakken. De bakvormen zijn van 100% siliconen, waardoor het deeg niet aan de vorm blijft kleven. 

Fancy Designs boek

Showstelende sieraden

Een nieuw seizoen betekent ook dat de herfstgarderobe weer uit de kast mag. Een mooi sieraad benadrukt de vormen van kledingstukken, en maken een outfit echt af. Pittige coliers, verfijnde broches, sierlijke oorbellen, stijlvolle armbanden en casual chique horloges zijn verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met vormen en motieven uit de natuur! Ook bijzonder om als set cadeau te geven, in één van de sieradendozen van FijnDesign. Meer herfstartikelen vindt u op de speciale themapagina.  

Oorbellen Geometric Armband Eikenblad