Ontbijt op bed...

2 april 2013 13:30
Het ontbijt op bed blijft een populair en origineel cadeau. Niets is zo lekker als in bed blijven liggen terwijl de eerste zonnestralen van de dag binnen vallen met als verrassing een heerlijk vers ontbijt op bed.

Altijd goed

Voor de jarige, voor Moederdag, voor Vaderdag, je geliefde of zomaar als lief gebaar: een ontbijt op bed is altijd een succes. Maar dan moet het er wel goed verzorgd uitzien. Bij FijnDesign zijn de mooiste artikelen verkrijgbaar voor het serveren van piekfijn ontbijt op bed.

Dienblad of tray

De basis is natuurlijk een tray of dienblad dat stabiel op bed kan blijven staan. Dienblad Breakfast Time is hiervoor ideaal, want hij heeft inklapbare pootjes. Op deze manier kan het ontbijt makkelijk meegenomen worden. In de keuken moet goed materiaal aanwezig zijn voor de bereiding. Uiteraard in een stijlvol design. Een goed begin is het halve werk. Zorg dus voor een goede basis.

Voorbereiding in de keuken

Een kopje thee wordt gezet met de Wesco Waterketel. Deze waterketel heeft een geweldige retro uitstraling. Een goed begin van de dag! Bij ontbijt op bed mag vers fruit niet ontbreken. Snijplank Fruity is ideaal voor het snijden van fruit. Ontbijtbord Red Roses geeft een romantisch gevoel en is het ideale ontbijtbord voor een geliefde of voor Moederdag.

Eten serveren

Het ontbijt op bed kan gepresenteerd en geserveerd worden in de mooiste en leukste schaaltjes van FijnDesign. Het Portaburro Boterschaaltje is een lust voor het oog. Voor de liefhebbers van de landelijke stijl is het grijze Broodmandje een must have. Vul deze met warme croissantjes en andere heerlijke luxe broodjes. Voor het serveren van thee of koffie zijn er vele mogelijkheden. Kleurrijk of basic, landelijk of strak. Sweet Rose Tea for One of Espresso kop en schotel Hart: beide twee lieve setjes. Tot slot mag een gekookt eitje niet ontbreken. Voer design door tot in de kleinste details met de ei-cup van Steel Function. Op en top een ontbijt op bed in stijl!

Kijk rond op FijnDesign voor nog meer designartikelen voor in de keuken en aan de ontbijttafel.