Prijs moet vallen tussen

Pizza

Steel Function | Pizza set Parma

Steel Function | Pizza set Parma

€ 32,50
Olie-en-azijnstel Sevilla

Olie-en-azijnstel Sevilla

€ 15,-
Jamie's Serveerplank

Jamie's Serveerplank

€ 35,-
Pizzaschep / Pizzaspade Bamboo

Pizzaschep / Pizzaspade Bamboo

€ 32,95
Ronde Bamboe Snijplanken

Ronde Bamboe Snijplanken

€ 35,00 € 17,50
Peper en Zout Love

Peper en Zout Love

€ 20,-
Pizzasteen Italia

Pizzasteen Italia

€ 23,95

Pizza! Wie is er niet verzot op? Zelf bereid, uit de winkel of gebracht door de pizzeria. Welke pizza u ook eet, het op de juiste manier serveren van een pizza kan ervoor zorgen dat ook pizza een culinaire belevenis wordt. Met de accessoires van FijnDesign gaat het zeker lukken om een pizza stijlvol te serveren.

De pizza is een eeuwenoud gerecht. Waar de Vikingen hun pizza moesten scheuren, zijn er tegenwoordig gelukkig vele handige hulpmiddelen om een perfect puntje te kunnen snijden. Zo ook bij FijnDesign. Wij bieden u producten waarmee u gemakkelijk uw pizza (op beschaafde wijze) kunt delen met vrienden of familie. Hierbij zijn een pizzasnijder en pizzaschep onmisbaar. Of kies voor een goed, scherp kwaliteitsmes

Genieten van uw zelfgemaakte pizza krijgt een extra dimensie als deze wordt opgediend op een houten plank. Ronde snijplanken van bamboe zijn ideaal voor opdienen van pizza. Of kies voor een authentieke pizzaschep om het Italië gevoel compleet te maken. Een scheutje olijfolie geeft de pizza net wat extra smaak. Design olie- en azijnkarafjes staan extra feestelijk op tafel en zijn verkrijgbaar bij FijnDesign. 

Een origineel kado voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. En natuurlijk ontzettend leuk en praktisch voor uzelf.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-