Prijs moet vallen tussen

Feestverlichting

Lamp VITA Conia in wit

Lamp VITA Conia in wit

€ 79,-
Tiffany Tafellamp Little Tuschinski

Tiffany Tafellamp Little Tuschinski

€ 139,-
La Lampe Gras Plafondlamp Flexibel

La Lampe Gras Plafondlamp Flexibel

€ 484,-
5 variaties
Lichtslinger Maan, Hart en Ster - Jongen

Lichtslinger Maan, Hart en Ster - Jongen

€ 24,95
Tiffany Hanglamp Aiko Yellow

Tiffany Hanglamp Aiko Yellow

€ 130,-
Tiffany Tafellamp Lovely Flower Red Romantic

Tiffany Tafellamp Lovely Flower Red Romantic

€ 184,-
Rood licht

Rood licht

€ 112,-
400 variaties
Tuin Laser Projector | Feest/Kerst

Tuin Laser Projector | Feest/Kerst

€ 175,-

Verlicht feestjes en feestdagen met de feestverlichting van FijnDesign. Bijzondere gelegenheden waarbij feestelijke verlichting onmisbaar is, zijn onder andere een verjaardag, jubileum, trouwfeest, tuinfeest, familiefeest of examenfeest. Natuurlijk zijn er ongetwijfeld nog meer feestelijke momenten te bedenken.

Lichtslingers, Tiffany lampen en tuinlampen zorgen voor een vrolijke aankleding. Ook LED-verlichting in toegepaste vorm ontbreekt niet in deze categorie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderzetters met LED-verlichting: staat erg gezellig op tafel tijdens een feestje. Zet een mooie bos bloemen in de vaas met LED-verlichting: een sfeervol accessoire tijdens een jubileum of trouwfeest. 

Lichtslingers in de vorm van lampionnetjes zijn erg leuk voor de aankleding van een kinderverjaardagspartijtje. Ook de lichtslinger in de vorm van maantjes, hartjes en sterretjes staat vrolijk tijdens een kinderfeestje. Na het feestje zijn deze lichtslingers een mooie decoratie voor in de kinderkamer. 

Vier samen een feestje op Valentijnsdag, jullie trouwdag of andere memorabele dag. De schitterende rozenslinger met lampjes zorgt alvast voor de juiste sfeer om in een romantische stemming te komen. Vergeet ook de LED-waxinelichtjes niet...

Binnenkort een verjaardagsfeestje? Zorg voor een goed verlichte dansvloer met een stijlvolle plafondspot. Statafels kunnen sfeervol worden verlicht met de veilige LED-waxinelichtjes. 

In de¬†zomer¬†is het heerlijk om veel tijd in de¬†tuin¬†door te brengen. Op mooie dagen gezellig met vrienden of familie¬†barbecue√ęn: ging de zomer maar nooit voorbij. Geef de tuin of het balkon daarom extra aandacht met de gave¬†buitenlamp¬†'Gloeilamp'. Verspreid door de tuin maken deze lampen de tuin tot een prachtig decor voor een¬†onvergetelijk tuinfeest.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-