Prijs moet vallen tussen

Buitendecoratie

Gietijzeren sculptuur van een rennende poema

Gietijzeren sculptuur van een rennende poema

€ 35,-
Deurklopper Specht

Deurklopper Specht

€ 22,50
Tiffany Waxinelichthouder Sweet Tulip

Tiffany Waxinelichthouder Sweet Tulip

€ 65,-
Tuinbol Paard

Tuinbol Paard

€ 35,-

Buitendecoratie

Het huis wordt pas echt een geheel wanneer de inrichting ook aan de buitenzijde van het huis terugkomt. Maak de tuin en/of het balkon helemaal eigen met de buitenitems van FijnDesign! Gebruik de tuin als verlengstuk van de woonkamer, nog meer plek om leuke decoraties te plaatsen…

Tuinaccessoires

Mooie plantenbakken worden nog gezelliger met een één van de sculpturen aan de rand of een gezellige tuinbol in het midden. Een kale (balkon)muur of schutting wordt sfeervol met een wanddecoratie. Vijvers fleuren op met de sfeervolle sculpturen. Ook de entree wordt sfeervol met de deurklopper in de vorm van een specht. En groen krijgt een omlijsting in de Art Nouveau plantenbak! De items hebben een landelijke of creatieve uitstraling. Voor elk wat wils!

Alle seizoenen

De decoraties, gemaakt van bijvoorbeeld gietijzer, zijn vaak weerbestendig en kunnen zo tegen een plensbui en barre temperaturen. Zo is de tuin in ieder seizoen een fijne plek om lekker te ontspannen. Voor elk tuinformaat is er iets bijzonders te vinden. Waar ga jij voor?

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-