Prijs moet vallen tussen

Olie en Azijn

Olie-en-azijnstel Sevilla

Olie-en-azijnstel Sevilla

€ 15,-

Olijfolie wordt al eeuwenlang gebruikt en is een geliefde olie om mee te bakken, maar ook om pasta's, salades en pizza's van extra smaak te voorzien. Tegenwoordig zijn de mooiste olijfoliekarafjes verkrijgbaar om olijfolie in te bewaren en om olijfolie mee te schenken. De meeste olijfolieschenkers vormen een set met een azijnkaraf. Ook azijn is onmisbaar in de keuken, bijvoorbeeld voor het op smaak brengen van salades. 

Bij FijnDesign vind men fraai vormgegeven olie- en azijnsets. Een mooie originele Wesco set bijvoorbeeld. De verchroomde standaard is ook nog eens te gebruiken als waxinelichthouder, multifunctioneel.

Leuk is de Pipette set Milano, een glazen flesje met pipet. Voor het exact doseren van bijvoorbeeld olijfolie, handig bij amuses en kleine gerechten.

De Oil + | Double olie en azijn karaf is een echte eyecatcher. Op ingenieuze wijze kunt u twee soorten olie in de karaf gebruiken, zeker met verschillende kleuren geeft dit een mooi en luxe effect. Mooi voor in een restaurant of eetcafé.

Speciale tafelsets voor salades zijn ook verkrijgbaar bij FijnDesign. Deze sets zijn 4-delig en zijn naast een olie- en azijnschenker voorzien van een peper- en zoutstel. Ook kunnen hierin kruiden worden bewaard.

Design olie- en azijnstellen van glas of keramiek met een luxe uitstraling zijn online te bestellen bij FijnDesign. Deze sets sieren de eettafel!

Een origineel cadeau!

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-