De leukste woontrends voor een fris interieur

6 januari 2020 12:50
Een huis waarin je jezelf kunt zijn, het hele jaar door. Met items die iets voor je betekenen. In 2020 maak je het waar met FijnDesign!

Authentiek en handgemaakt

Duurzaamheid is al jaren één van de belangrijkste factoren in het interieur. Fairtrade geproduceerde artikelen en items die uit eigen land komen (lees er hier ons blog over) zijn een lust voor het oog. Daarnaast geven ze het hart een goed gevoel, omdat je precies weet waar de artikelen vandaan komen. Win-win! Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige tassen van By-Lin en de authentiek vervaardigde Tiffany Lampen Coloured by Art©.

Ronde vormen zien we in 2020 ook weer veel in het interieur voorbij komen. Ronde kussens laten een bank zachter en harmonieuzer ogen, net als rechthoekige lijsten in combinatie met ronde spiegels. Speels en stijlvol!

Vaas AmandelbloesemSchoudertas Daun Vintage  Kussen Velvet  

Valentijnsdag en themazaterdagen

Psst… Valentijnsdag komt er aan! Op vrijdag 14 februari zet je een geliefde, vriend(in) of jezelf in het zonnetje met een speciaal cadeautje. Doe inspiratie op tijdens de tweede themazaterdag van De blauwe Deel, op 8 februari. Je bent van 09:00 tot 17:00 uur welkom op Hoogeind 36 in Leerdam om een deel van de collectie te bekijken. Sla via deze link de themadagen van 2020 direct op in de agenda.

Themazaterdagen De blauwe Deel - 2020