Glaswerk om bij weg te dromen

5 februari 2020 11:18
Glas is trendy. Transparant, mat of gekleurd, in een ronde vorm of met talloze glasstukjes volgens het Tiffany procede: de mogelijkheden zijn eindeloos. Glas past in elke woonstijl en is in elk interieur van onschatbare waarde. En daarmee ook een prachtig cadeau!

Mondgeblazen

Waarom het glaswerk van FijnDesign zo bijzonder is? Elk item is mondgeblazen en dus uniek. Van vazen en glazen tot artistieke sculpturen. Met glaskunst van Hollandse bodem maar ook het speciale Muranoglas, dat in Murano bij Venetië wordt geblazen. In dit glas is bladgoud meegeblazen. Hierdoor krijgt het glas een gecraqueleerd en dus feestelijk effect. 

Spelen met het licht

Combineer verschillende kleuren glaswerk samen op een bijzettafel voor een romantische uitstraling. Of plaats een glazen eyecatcher op een stolp voor een moderne en kunstzinnige look. Voor welk glas je ook kiest: maak gebruik van het licht wanneer je het kunstwerk plaatst. Iriserend glas is op zijn mooist wanneer het licht er mee speelt en er subtiel een zonnestraal op valt! 

Muranoglas - Glassculptuur Olifant Sculptuur Liefdeshart in Glas  Vaas TrioVaas Saronno - detail   Smalle Vaas Palette - detailVaas Sultan

Meer glasinspiratie? Kijk in de galerie voor alle items.