Romantisch maanlicht aan het plafond

19 september 2022 15:00
Een nieuwe serie lampen! MOONLIGHTS. De lampen hebben als inspiratiebron het licht van de maan. De ambachtelijke glaskappen hebben als basis veelal een bol, maar natuurlijk zijn er ook meer grillige modellen te ontdekken…

Alle armaturen zijn te combineren met mondgeblazen glaskappen in wit of helder glas. De zwart gepatineerde armaturen laten gedecoreerde vormen zien, die doen denken aan Vintage.

 De MOONLIGHTS verspreiden net als de maan het licht in de donker op een vriendelijke manier. Doordat de decoratieve glaskappen veelal gesloten zijn, is het licht mooi diffuus, net als maanlicht. Je kijkt nooit in een felle lichtbron.

Wandlampen, Hanglampen, Vloerlampen, Plafonnières en Tafellampen allemaal bij elkaar passen en een perfecte sfeer geven. En dat allemaal voor een prettige prijs.

De maan kun  je aan de hemel zien staan in verschillende verschijningsvormen, soms als volle maan, soms als een kleine sikkel. Het bijzondere licht in combinatie met de wisselende vormen van de maan worden vaak gekoppeld aan verliefdheid. Beleef dit gevoel nu ook met deze romantische Moonlights....   

Het licht in de nacht geeft ongelooflijk veel¬†sfeer¬†en heeft de designers van Art Deco Trade ge√Įnspireerd tot het cre√ęren van een verrassende collectie.

Het maanlicht moet niet onderschat worden. Bij velen roept het nieuwsgierigheid op naar leven buiten de aarde. De MAAN is een hemellichaam met een enorme aantrekkingskracht. Dusdanig dat er ruimtevaartreizen zijn georganiseerd. Ook buiten het gebied van de wetenschap werkt de maan inspirerend. Denk maar aan de talloze liedjes die men heeft geschreven over de maan en het maanlicht.