SEREEN: Tiffany lampen van wit glas

4 september 2023 16:00
Wauw! Sensationele nieuwe lamp: Fenomenale Tiffany hanglamp in typische Art Deco waaiervormen in SEREEN WIT. WIT is rustig en kalm en staat symbool voor reinheid en zuiverheid. Ornamentele ontwerpen: Wit in combinatie met ZWART geeft een chique ART DECO gevoel! Decoratieve ontwerpen: Wit in combinatie met ZWART geeft een stijlvol ART DECO gevoel!

Het iriserende parelmoer glas in WIT past prachtig bij het feestelijke ontwerp. Een zweem regenboogkleuren schittert subtiel als het licht op het witte glas wordt weerspiegeld. Het zwarte armatuur en het zwarte glas in de basis zorgen voor een mooi contrast.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Art Deco is de toepassing van monumentale geometrische vormen. Ge√Įnspireerd door de Afrikaanse volkskunst en een¬† logisch gevolg van de geometrische Art Nouveau. De naam Art Deco is een afkorting van de naam "L'Exposition Internationale des Arts Decoratifs et Industri√ęls¬†Modernes. In 1925 werd in Parijs onder deze noemer een internationale tentoonstelling georganiseerd. Hier werd de nieuwe vormentaal voor het eerst aan een internationaal publiek getoond. Deze stijl is bijna wereldwijd toegepast.

Onder de indruk? Zie hier de uitgebreide FRENCH ART DECO en GATSBY series!