Broches

20 oktober 2023 17:00
Een eigentijdse slimme vrouw draagt de broches en spelden op velerlei wijzen: Op stoere truien, fragiele blouses, verleidelijke japons/jurken, chique jasjes met revers, om een shawl /stola/cape te draperen, op een pittige pet of hoed, op een riem, aan een lint als ketting/in het haar. Zelfs op een stoffen tas kan een sieraad pronken. Een broche daagt uit tot creativiteit en geeft net een extra accent!

Bij FijnDesign zijn zeer verschillende broches verkrijgbaar: van abstracte, gestileerde vormen tot natuurlijke figuren. Broches met edelsteen, met emaille of van plain Sterling zilver. Subtiel of uitbundig. Kleurrijk of effen.

Een broche is een schitterend sieraad dat simpelweg op elk kledingstuk gedragen kan worden. Op een jasje, blazer, trui, blouse, sjaal, hoed of zelfs een tas! Bovendien is een broche leuk voor jong én oud. Het is een tijdloos sieraad waarmee je een outfit nog meer laat stralen.

Een broche in de vorm van een rijlaars, een kikker, een vlinder, paarden, een Art Deco dame, een Keltische knoop of een broche waarin een prachtige bloem te ontdekken is. Zo is er voor ieder wat wils. Broches kunnen versierd zijn met Swarovski steentjes, kleurrijk email of edelsteen. 

Geef uzelf of iemand anders een bijzondere broche van FijnDesign cadeau.