Liefelijke Lente

15 februari 2024 21:00
Bijna Lente. We worden er blij van! Bloemetjes gaan weer groeien. Blaadjes verschijnen aan de bomen. Een groene waas om ons heen ontstaat met hier en daar mooie kleurtjes van sneeuwklokjes, narcissen, hyacinten en tulpen. Dit geeft een prettige gevoel. Alles ziet er zo schattig uit in het warme voorjaarszonnetje. Ja, ja, de liefelijke lente is begonnen. We krijgen in veel dingen zin!

Zin om buiten te lopen.  Zin om alles af te stoffen en schoon te maken. Zin om op te ruimen. Zin om ons interieur te restylen. Zin in kleur en verandering. Zin om wat nieuws op de lievelingskast te zetten. Zin om de ander te verwennen. Kortom een nieuw begin!

Het is bijna Pasen.

Pasen is het belangrijkste christelijke feest. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus uit de dood is opgestaan. Pasen duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag. Beide dagen worden wel afzonderlijk eerste en tweede paasdag of paaszondag en paasmaandag genoemd.

Met Pasen hebben de meeste mensen vrij. Ook hoeven de kinderen niet naar school. Gezelligheid is erg belangrijk tijdens het Paasweekend. Er zijn veel evenementen te boeken. Families komen bij elkaar.

Pas het interieur dus in het voorjaar aan! Wat denk je van nieuwe verlichting? Onze Tiffany collectie Coloured by Art© is uiterst modern en verrijkt uw kamer op een verrassende manier. Mooie kleine glasbulbjes in diverse vormen en kleuren zijn betaalbaar en zo leuk!

Of kies simpel weg een mooie vaas of schaal. Pluk of koop schattige bloemen en voel je goed in een verzorgd Lente huis.

Glazen schaal Vogelnest