Opruimen en opbergen

17 februari 2014 15:06
Verschillende ruimtes vragen om verschillende opbergoplossingen. FijnDesign helpt je om voor elke ruimte de beste opbergaccessoires te kiezen. Of het nu gaat om kranten en tijdschriften in de woonkamer, jassen in de hal of sieraden in de slaapkamer. Een opgeruimd huis zorgt ervoor dat niets afleidt van het door jou zo mooi gestylede interieur.

In de woonkamer

Een opgeruimde woonkamer geeft rust en ruimte om te relaxen. Kranten en tijdschriften kunnen worden opgeborgen in een design lectuurhouder. Rondslingerend speelgoed wordt op grappige wijze opgeborgen in de opbergmand Huis. Deze mand is tevens erg leuk en handig op de kinderkamer. Grappig en handig is ook de lila poef. Deze poef heeft een opbergruimte onder het deksel en is dus ideaal voor het opbergen van losse rommeltjes in de woonkamer, zoals afstandbedieningen, speelgoed en lectuur. 

In de keuken

Wijnflessen worden stijlvol opgeborgen in een van de design wijnrekken. Keukentextiel als keukendoeken, theedoeken, ovenwanten, schortjes en pannenlappen kunnen netjes worden opgehangen aan een kapstok of haakje. Ook achter de keukendeurtjes is een goede organisatie een must. Kies daarom voor een duurzame opbergoplossing voor bestek, in de vorm van de bamboe besteklade. Retro broodtrommels bergen etenswaren op en tot slot is een verzorgde keuken niets zonder prullenbak.

In de hal

Jassen, tassen, sjaals en hoeden liggen niet meer overal en nergens, maar hangen netjes aan een kapstok. De meest simpele oplossing voor een opgeruimde hal bij binnenkomst! Dit is de ruimte die jij en je gasten als eerste én als laatste zien, dus laat een verzorgde indruk achter. Berg die onhandige paraplu's op in een fraaie paraplubak en de hal biedt weer ruimte.

In de slaapkamer

Ook in de slaapkamer biedt een kapstokhaakje uitkomst. Bijvoorbeeld voor het ophangen van kleding of een badjas. Geen kleding meer over stoelen of het bed, maar netjes opgehangen aan een stijlvolle kapstok. Vaak worden sieraden bewaard in de slaapkamer, maar hoe vaak komt het niet voor dat die ene oorbel kwijt is? Berg sieraden daarom veilig en stofvrij op in een van de leuke sieradenkoffers.

In de studeerkamer of op kantoor

Werken of studeren gaat beter in een opgeruimde ruimte. Berg daarom boeken en documenten op in een bureaulade, een trolley of kast. FijnDesign biedt moderne kantoormeubelen met een knipoog naar de Fifties. Kijk snel verder in de categorie Meubelen en zie hoe je een saai en slordig kantoor om kan toveren tot een opgeruimd design paradijs.