Moederdag

24 maart 2014 10:57
Op de tweede zondag van mei, 11 mei 2014, is het weer tijd om moeders in het zonnetje te zetten, want dan is het Moederdag! Verras haar met een mooi design cadeau van FijnDesign. Raak geïnspireerd door de top 5 moederdagcadeaus van FijnDesign.

1. Ontbijt op bed

Moeder in de watten leggen: daar draait het om op Moederdag. Daarom is een ontbijt op bed het leukste begin van de dag. Zorgzaam en met liefde bereid. Een gekookt eitje, een warme croissant, een glaasje jus d'orange en een heerlijk geurend kopje koffie of thee behoren tot de minimale basis. Vergeet vooral het ontbijt niet aan te kleden met lieve details, zoals een vaasje met een bloemetje. Voor een ontbijt op bed heb je natuurlijk de juiste accessoires nodig, bijvoorbeeld het speciale dienblad Curved dat gemakkelijk over de schoot geplaatst kan worden. Nog meer accessoires om een ontbijt op bed te serveren zijn te vinden in de categorie Serveren.

2. Glasobject

In de Glasgalerie van FijnDesign slaag je zeker voor een moederdagcadeau. In deze categorie zijn de mooiste, mondgeblazen glasobjecten verkrijgbaar. Verras moeder bijvoorbeeld met een kleurrijke vaas, een kunstzinnige schaal of een lief sculptuurtje van Muranoglas. Een feestelijke vaas voor Moederdag is bijvoorbeeld Vaas Palermo en Schaal Festa. Twee glasobjecten om vrolijk van te worden! Of geef haar een allerliefst sculptuurtje van Muranoglas, zoals de Olifant of het Winterkoninkje

3. Jamie Oliver accessoire

Kookprinsessen geef je een handige en stijlvolle keukenaccessoire van Jamie Oliver cadeau. FijnDesign heeft diverse accessoires van Jamie Oliver in de collectie: van servies tot kookgerei. Zeer gewild is de Jamie Oliver Flavour Shaker. Deze handige Jamie Oliver Flavour Shaker is speciaal ontworpen om kruiden, specerijen, knoflook, noten, citrusschillen of laurierbladen te malen, pletten, pureren en/of mengen. Een supercadeau voor kookliefhebbende moeders! Benieuwd naar meer Jamie Oliver accessoires? Typ dan 'Jamie Oliver' in het zoekveld rechtsbovenin en bekijk de collectie.

4. Sieraad

Een sieraad is een tijdloos moederdagcadeau. Geef haar een ring, collier, broche, armband, horloge of een paar oorbellen cadeau. Bijzonder zijn de kunstzinnige, handgemaakte glassieraden. Deze artistieke juwelen zijn stuk voor stuk gemaakt door een vakkundige glaskunstenaar. Maak kennis met draagbare kunst! Kijk bijvoorbeeld eens naar ring Midnight Moon. Natuurlijk zijn er nog veel meer sieraden te kiezen, binnen elk budget. Kijk in de categorie Sieraden voor de gehele collectie.

5. Luxe koffiekop- en schotel

Met een goede kop koffie of thee maak je menig moeder blij. Verras haar met een eigen luxe koffiekop- en schotel met artistiek dessin. Bij FijnDesign zijn zes verschillende kunstdessins verkrijgbaar van deze porseleinen koffiesets. De set bestaat uit een koffiekop en langwerpige schotel, waarop ruimte is voor een gebakje, koekje, bonbons of een petitfour. Er is keuze uit de volgende uitvoeringen: Levensvreugde, Zodiac, De geboorte van Venus, De schepping van Adam, Wassail en Het Artiestenhuis.

       Dienblad Curved              Jamie Oliver Flavour Shaker   Broche Midnight Sun         Koffieset Het Artiestenhuis