Hip sieraden opbergen

26 mei 2014 14:55
Sieraden kunnen soms overal rondslingeren. In de badkamer, op een nachtkastje, in de toilettas of waar dan ook en soms is het een uitdaging om twee dezelfde oorbellen te vinden. Daarom is een juwelenhouder of sieradenbox de ideale oplossing om sieraden georganiseerd te bewaren. Bij FijnDesign vind je online hippe sieradenhouders en luxe bijouxdozen.

Decoratieve juwelenhouders

Nieuw bij FijnDesign zijn de hippe juwelenhouders. Deze bijzondere houders staan onwijs leuk als decoratie op bijvoorbeeld de kaptafel. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar: de Ballerina, Vespa, Levendige Boom, Japanese Spring en Shopping. Hang armbanden en kettingen aan de takken van de boom of aan de haren van de dame op de Vespa! Bij de Ballerina en de Shopping houder kunnen sieraden ook in het bakje worden gelegd. In de houder zijn gaatjes geperforeerd zodat de houder volgehangen kan worden met sieraden. Een supercadeau voor tienermeiden!

Luxe sieradendozen

Naast de hippe juwelenhouders zijn er bij FijnDesign ook fraaie sieradenboxen verkrijgbaar. Er is keuze uit grote sieradenkoffers, handige reisetuis en modieuze bijouxdozen in diverse maten en kleuren. Vrolijk oranje, naturel beige, vrouwelijk rood of tijdloos zwart: er is ruime keuze. Royaal voor een grote collectie sieraden of elegant voor de meeste kostbare juwelen. Ook een leuk retro model is in de collectie opgenomen! Een sieradenbox is handig op de kaptafel, in de slaapkamer of in de badkamer. Bewaar juwelen veilig en stofvrij in een hippe, luxe sieradendoos van FijnDesign. Kijk in de categorie Sieradenkoffers voor alle bijouxdozen.

Sieradendoos Sweetheart Juwelenhouder Levendige Boom  Sieradenbox Retro