Het huis restylen

15 september 2014 15:12
Een van de meest fijne dingen aan een nieuw seizoen is dat het een goed moment is om het interieur een frisse look te geven. Wat kan het heerlijk zijn om eindelijk die retro eettafel met Gispen stoelen te zien pronken in de kamer of die fantastische, nieuwe Louis Poulsen lamp boven de eettafel te zien hangen. Ook kleine veranderingen kunnen voor een groots effect zorgen. Zoals een nieuw sculptuur of nieuwe vaas. Altijd met een fijn design!

Design meubelen

Een nieuw meubel zorgt altijd voor een frisse uitstraling. Het kan een groot meubelstuk zijn zoals een design bank, de Fifty bank of de Nestor bank, of een klein meubel, zoals de design bijzettafel Tonnes, een oerdegelijk Dutch Design. Zeer mooi vervaardigd zijn de houten design meubelen van FijnDesign, zoals de eettafel in esdoorn en de salontafel in notenhout. Bij de esdoorn eettafel staat het dressoir met RVS-onderstel in esdoorn geweldig mooi. Benieuwd naar nog meer design meubelen voor het restylen van het interieur? Kijk dan in de categorie Meubelen.

Nestor Bank    Dressoir met RVS onderstel

Design verlichting

Na het kiezen van nieuwe meubels, misschien een nieuwe kleur op de muur of nieuw behang, is het tijd om naar nieuwe verlichting te kijken. Design verlichting werpt letterlijk en figuurlijk nieuw licht op het interieur. Design hanglampen, design tafellampen, design vloerlampen, design kroonluchters, design wandlampen, design buitenlampen en design badkamerlampen zijn te vinden in te categorie Verlichting. Na de zomervakantie weer opgeruimd en geïnspireerd thuis aan het werk in een speciaal daarvoor ingerichte hoek of uw kantoor aan huis? Kijk dan eens naar de industriële La Lampe Gras verlichting: ideaal voor (thuis)werkplekken.

Louis Poulsen PH50 in rood  Sfeerimpressie La Lampe Gras

Design woondecoraties

Het huis restylen met kleine ‘ingrepen’? In de categorie Wonen zijn design woonaccessoires te vinden, zoals fotolijsten, mondgeblazen vazen en schalen, sculpturen, kandelaren, sierkussens en klokken. Ook praktische woonaccessoires zoals design kapstokken en design prullenbakken zijn in deze categorie te vinden. Kortom: restyle het interieur tot in de puntjes met fijn design!

Vaas Spice  Wesco Prullenbak 15L in rood