Cadeautjestijd

6 oktober 2014 11:32
Nu de maand oktober is aangebroken en de pepernoten al in de winkels liggen, is voor de Sint de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar cadeautjes. Ook de Kerstman begint nu al met cadeautjes verzamelen en hij hoeft niet ver te zoeken, want FijnDesign heeft voor elk wat wils.

Kookliefhebbers

FijnDesign.nl is dé ideale webwinkel om een cadeau te vinden voor de kookliefhebber. In de categorieën Eten & Drinken en Keukengerei zijn tal van mooie tafelaccessoires en handige keukenhulpen te vinden. Design couverts, siliconen bakvormen en kookgereedschap, vrolijk servies en stijlvolle olie- en azijnkaraffen. Feestelijke champagneglazen en design wijnaccessoires, zoals een wijnrek, wijnstopper en een luxe sommeliermes zijn goede cadeaus voor de wijnliefhebber.

Wokset Beijing Kaasset Bamboe

 

Design liefhebbers

Op het gebied van wonen is er voor de design liefhebber bij FijnDesign genoeg moois te vinden. In de categorie Wonen zijn onder meer fotolijsten, wanddecoratie, klokken, meubelen, sculpturen, sierkussens, spiegels en vazen te bestellen. Binnen elk budget is een leuk cadeau verkrijgbaar. Of neem een kijkje in de Glasgalerie voor de mooiste mondgeblazen glassculpturen. Geef een modern sieraad of hippe sieradendoos cadeau. Deze artikelen zijn te vinden in de categorie Sieraden.

Klok Snoepje  Glassculptuur Winterkoninkje

Design voor kids

Ook voor kinderen biedt FijnDesign veel leuks! Bamboe sieradendoosjes, een leuke bakset, Nijntje artikelen of een grappige dierenmok. Zowel kleine cadeautjes als grote cadeautjes zijn verkrijgbaar bij FijnDesign. Kijk in de categorie Voor Kinderen voor alle kindercadeaus. Vier Sinterklaas en kerst met de hipste design cadeaus gemakkelijk via fijndesign.nl. 

Kinderschort en bandana Tiger  Kussen Mollige Uil