Hip tafeltextiel & keukentextiel

16 februari 2016 9:50
Met keukentextiel en tafeltextiel fleur je de keuken en de eettafel helemaal op. Bij FijnDesign zijn keukenschorten, theedoeken, broodmandjes, keukendoeken, placemats, servetten en ovenwanten verkrijgbaar met de leukste prints.

Keukentextiel

Maak van elke keukenbezigheid en maaltijd een feestje met het vrolijke keukentextiel van FijnDesign. In deze categorie zijn diverse textielaccessoires te vinden die goed bruikbaar zijn in de keuken en op tafel. Fijn geweven katoenen schorten met bijpassende keukendoeken, theedoeken en ovensets, bestaande uit een ovenwant en pannenlap. Natuurlijk met de leukste prints en in de mooiste kleuren, kortom: fijn design! Voor kookliefhebbers zijn er fraaie schorten verkrijgbaar: met een leuk motiefje of in professioneel zwart.

Tafeltextiel

Dek de tafel elke dag feestelijk met een prachtig katoenen tafelkleed of gezellige katoenen placemats. Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Kerstmis is het natuurlijk extra leuk om de tafel feestelijk aan te kleden. Bij FijnDesign zijn tafelkleden en bijpassende broodmandjes verkrijgbaar. Ideaal voor het Paasontbijt, Kerstontbijt. Of presenteer hierin de broodjes met een ontbijt op bed op Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag.

Badkamertextiel

Naast het keukentextiel zijn er in de categorie Textiel ook zachte gastendoekjes met mooie prints verkrijgbaar: ideaal voor in de wc of badkamer.

Theedoek Summer Daisy Theemuts Vintage

Schort Taartparadijs Broodmandje Grijs