Smaakmakers: peper- en zoutstellen

5 februari 2013 9:29
Peper en zout geven gerechten meer smaak. Het zijn niet voor niets de twee meest gebruikte smaakmakers in de keuken. Niet alleen de peper en het zout zelf zijn smaakmakers; een fraai vormgegeven peper- en zoutstel is net zo belangrijk voor een smaakvol gedekte tafel.

Design

Bij FijnDesign bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een stijlvol peper- en zoutstel. Basic en strak vormgegeven setjes zoals de design peper- en zoutmolens van Gense. Met een molen kunnen peper en zout makkelijk gedoseerd worden. Ook meer kleurrijke en opvallende stellen zijn te vinden in de collectie van FijnDesign. Vooral grappig is het peper- en zoutstel Purses, in de vorm van twee handtassen. Een toepasselijk cadeau voor keukenprinsessen. 

Huwelijkscadeau

Van oudsher is een peper- en zoutstel een populair huwelijkscadeau. Twee losse houders die bij elkaar horen en niet zelden ook letterlijk aan elkaar vast zitten door middel van een magneet: symbolischer kan niet. Voor deze gelegenheid zijn het lieve peper- en zoutstelletje Bride and Groom heel geschikt. De als bruidspaar verklede chihuahua's zullen bij moderne koppels zeker in de smaak vallen. 

Decoratie

Design peper- en zoutstellen zijn dus niet alleen praktisch, maar vormen ook een decoratief accessoire voor op tafel. Ontbijten, lunchen en dineren in stijl met de fraai vormgegeven peper- en zoutstellen en peper- en zoutmolens van FijnDesign. Kijk bij de categorie Keukengerei onder Peper, Zout & Kruiden voor alle setjes.Â