Salade!

23 maart 2016 12:00
Nu de lente weer begonnen is, krijgen we weer zin in lichtere, frisse maaltijden. Geen winterse stamppotten meer, maar heerlijke, voedzame salades. Bij FijnDesign vind je vele producten voor het bereiden en serveren van salades.

Saladetijd

Met een salade als bijgerecht zit je altijd goed. Het geeft een frisse noot aan de maaltijd. Een maaltijdsalade is een prima gerecht voor in het voorjaar. Online zijn tal van inspirerende recepten te vinden voor het maken van de lekkerste salades waaronder natuurlijk de klassiekers, zoals een Ceaser salad, Griekse salade, Waldorfsalade, salade Niçoise of gewoon een heerlijke Hollandse salade. Met een salade kun je alle kanten op. Misschien heb je zelf een lekker recept die favoriet geworden is. Als je een recept gevonden hebt en de ingrediënten in huis hebt gehaald, is het tijd om de salade te bereiden.

Bereiden en Serveren

Goed keukengerei is natuurlijk een must. Bij FijnDesign vind je in diverse categorieën vele keukenspullen die ideaal zijn voor het bereiden van een salade. Natuurlijk is een goed mes voor het snijden van sla, groente, fruit en verse kruiden onmisbaar. In de categorie Keukengerei zijn onder Messen diverse soorten messen te vinden die perfect snijden. Met de Jamie Oliver Flavour Shaker maak je vervolgens de lekkerste dressings. Houd je meer van een scheutje olijfolie of azijn? Kijk dan in de categorie Olie en Azijn voor de mooiste olie- en azijnflessen. Van basic tot luxe, altijd met een mooi en gebruiksvriendelijk design. Voor het op smaak brengen van de salade gebruik je natuurlijk peper en zout. De leukste peper-en-zoutstellen zijn te vinden in de categorie Peper, Zout & Kruiden. Tot slot serveer je de salade natuurlijk in een mooie schaal. Kies uit schalen van keramiek of bamboe. Een slatang is daarbij superhandig voor het opscheppen van de salade. Bij FijnDesign heb je keuze uit diverse soorten. Deze handige accessoires vind je ook in de categorie Salade.

 Steel Function | Salade Tang Bamboe Slakom en Slabestek Rond 

Peper- en Zoutstel Retro Uilen Trudeau 2-in-1 Olie- en Azijnfles