Cadeautjestijd bij FijnDesign

6 november 2017 16:00
De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het cadeautjestijd is. Bij FijnDesign shop je gemakkelijk en wanneer het u uitkomt de mooiste cadeautjes voor de decembermaand.

Design cadeautjes

FijnDesign is dé plek om mooie, stijlvolle en bijzondere sintcadeaus en kerstcadeaus te vinden. Hier vind je geen 'dertien in een dozijn' cadeaus, maar kwaliteitsproducten, met aandacht gemaakt en geïnspireerd op kunstzinnige stijlen. Kleurrijke cadeaus, design verlichting en handige keukenartikelen zul je hier volop vinden! Of je nu op zoek bent naar een bijzondere sculptuur, romantische kandelaar, spectaculaire mondgeblazen vaas, prachtig sieraad, leuk spiegeltje, sfeerverlichting, exclusieve tassen en nog vele andere cadeaus: bij FijnDesign zul je zeker slagen. Zowel voor man als vrouw en voor jong en oud is bij FijnDesign een passend en feestelijk geschenk te vinden.

Cadeautips

Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment cadeaus met een Fijn Design. Neem ook een kijkje bij onze tips in de speciale Sinterklaas of Kerst categorie.  

 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-