Voorjaar in huis!

19 februari 2018 12:00
De lente is in aantocht en dat betekent tijd voor een frisse uitstraling van je interieur. Met nieuwe woonaccessoires geef je het interieur een voorjaarsboost. Maak het interieur klaar voor een opgeruimd en nieuw seizoen met onze 3 voorjaars interieurtips.

Flesvaas Viride 1. Vaas voor fleurige bloemen

Wie aan de lente denkt, denkt natuurlijk al snel aan de eerste bloemen. Tulpen zijn volop verkrijgbaar in tal van kleuren en dat stemt vrolijk! Zet een fleurig voorjaarsboeket in een kunstzinnige, mondgeblazen vaas van FijnDesign om het lentegevoel op te roepen. Een van de nieuwste vazen in onze collectie is de flesvaas Viride. Deze glazen vaas is mondgeblazen in de frisse lentekleuren groen, blauw en geel. Door de smalle hals is deze vaas vooral geschikt voor een of enkele losse bloemen. Geef deze sfeermaker een mooi plekje huis.

2. Geurset in Art Deco stijlCadeauset Geurkaars & Geurstokjes | Rose Geranium

Een heerlijke geur in huis zorgt voor een frisse, nieuwe start van het lenteseizoen. FijnDesign heeft nu twee hele mooie geursets met geurstokjes en een geurkaars in de collectie in Art Deco stijl! Luxe en feestelijke waaiermotieven in stijlvol goud, zwart en wit dompelen het interieur onder in de stijl van The Great Gatsby. De fijne geuren geven u een fris en motiverend gevoel. Kijk ook eens naar het bijpassende tafellinnen en servies.

Kussen Colourful Tulip3. Vrolijke voorjaarskussens

Met nieuwe kussens geef je het interieur in een handomdraai elk seizoen een nieuwe uitstraling. Zo ook in de lente! Kies voor de vele florale motieven en prints in de vrolijkste kleuren. Er is altijd een sierkussen verkrijgbaar dat mooi past bij je bank of fauteuil. Vergeet ook decoratieve kussens in de slaapkamer niet voor een ultiem lentegevoel.