Moederdag: 13 mei

23 april 2018 10:00
Goedemorgen, lieve mam! Een verse jus d' orange, een kopje thee, een heerlijk ontbijt... liefst op bed. Daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij.

Zondag 13 mei

Op de tweede zondag van mei, 13 mei 2018, is het weer tijd om moeders in het zonnetje te zetten, want dan is het Moederdag! Verras haar met een mooi design cadeau van FijnDesign. Op deze pagina zijn alvast enkele cadeautips te zien. Raak geïnspireerd en bestel snel.

Design woondecoraties & sieraden 

Verras moeder met een ontbijt op bed, neem al het werk uit haar handen, zorg dat ze kan ontspannen en geef een design cadeauwaar ze blij van wordt. Een sieraad blijft nog altijd een schot in de roos, maar ook een fotolijst, vaas of tasspiegeltje maakt moeder blij. Of geef een fantastische sieradenbox cadeau, één die past bij haar stijl.

Eten & drinken in stijl

Voor moeders die een passie hebben voor eten en drinken is FijnDesign hét adres voor stijlvolle Moederdag cadeaus. Fraai vormgegeven serviezen en luxe keukenaccessoires zijn altijd goede cadeaus. Kijk rond in de verschillende categorieën of bestel snel een design cadeau op deze pagina en maak er een onvergetelijke Moederdag van.

Handtas Tulip Classic Cadeau Serviesset Gatsby

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-