Zomertijd, vakantietijd!

21 mei 2018 10:00
Heerlijk, de zomer is weer begonnen. Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft: in de webwinkel hebben wij tal van artikelen om van de vakantie een feestje te maken.

Binnen

In het zomerseizoen is het tijd voor meer lucht en licht in huis. Natuurlijke materialen, zwierige vormen met toevoeging van accessoires in vrolijke kleuren zorgen voor het ultieme zomerse gevoel. De zomervakantie geeft eindelijk de gelegenheid om het interieur eens aan te pakken. Pak het groots aan met nieuw behang of ga voor kleine veranderingen. Met woondecoraties creëer je in een handomdraai een fris, nieuw interieur. Denk bijvoorbeeld aan zachte kussens met zomerse motieven, een fotolijst met bloemenmotief, een opvallende sculptuur of een spectaculaire, mondgeblazen vaas in zomerse kleuren.

Kussen Leopard Set van 2 Fotolijsten Boudoir Schaal Mayar

 

Buiten

De bronzen sculpturen zijn ook prachtig in te zetten als tuinsculpturen in de tuin, op het terras of balkon. Glazen windlichten zijn ideaal als je sfeervol buiten wil zitten. Leuk voor op de tuintafel tijdens een buitendiner of ’s avonds bij een glas wijn. Over buiten eten gesproken: in de categorie eten en drinken vind je de mooiste serviezen en placemats om de tuintafel sfeervol aan te kleden.

Placemat Blok Japanese Patterns Sculptuur Set van 2 OlifantenAntipastiera set Klavertje vier