Alle ingrediënten voor een prachtig kerstfeest

6 december 2018 17:44
Aan tafel! Nog eventjes en het is kerst, voor velen de mooiste tijd van het jaar. Bij FijnDesign zijn we dol op dit feestelijke seizoen. In de webshop is van alles te vinden om sfeervol te dineren, een tafel prachtig te dekken en samen de kersttijd door te brengen. En vergeet de prachtige cadeautjes, klein en groot, niet…

Lange avonden 

Nóg een gang? Ja, graag! Terwijl de koude wind om het huis waait, is het een feest om urenlang aan tafel te zitten. Gezellig kletsen en tafelen met dierbaren en vrienden. Met feestelijke glazen, beeldig servies, gedimde lichten en theelichthouders verspreid over de hele tafel wordt een intieme en feestelijke sfeer gecreëerd.

Tiffany Windlicht Mondriaan  Feestelijk Glas met De Kus

Pakjes en presentjes

Met kerst geven we graag. Aan elkaar en aan onszelf: als beloning voor het fijne gezelschap en als teken van liefde. Sieraden zijn een tijdloos en dierbaar cadeau. In de webshop zijn broches, colliers, oorbellen, armbanden, horloges, ringen, manchetknopen en sjaals te vinden! Ook prachtige bewaardozen zijn een mooi cadeau voor hem en haar.

Collier Romance

Ook tassen, sculpturen, agenda’s en beeldige glasobjecten zijn een uniek cadeau. Kiest de ontvanger liever zelf? Geef een cadeaubon!

Kijk voor meer krijg- en geefinspiratie op de Kerst-pagina. FijnDesign wenst u verrukkelijke en verwonderlijke dagen! 

Fijn tafelen, FijnDesign