Trends voor het nieuwe jaar

3 januari 2019 11:34
Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier de mooiste producten voor u uitgekozen, verpakt en verzonden. Dat hopen wij in 2019 natuurlijk weer te mogen doen!

Marmer en donkere kleuren

Januari is de start van een nieuw jaar en dat betekent ook een mooi moment om met een frisse blik naar het interieur te kijken. Wand- en vloerkleden zijn in 2019 een trend en geven een prachtig warm effect aan een kamer. Goudkleurige accessoires zijn niet alleen een prachtig en tijdloos om te geven, maar kleuren ook bijzonder bij marmer: de steensoort die overal toepasbaar is.

La Lampe Gras Tafellamp Bernard, Kandelaar Balance Glas/Marmer, Louis Poulsen Doo-Wop Hanglamp, Sculptuur Girl with Wings Zilver

La Lampe Gras Tafellamp Bernard, Kandelaar Balance Glas/Marmer, Louis Poulsen Doo-Wop Hanglamp, Sculptuur Girl with Wings Zilver

Kom langs!

In onze stijlvolle showroom in Leerdam (gelegen in een prachtig landelijk gebied) bent u van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op afspraak van harte welkom. Plof neer op één van de mooie en unieke meubelen, struin door de meters vol lampenkappen en sculpturen, ‘aai’ de mooiste wandkleden en verbaast u zich over de pracht aan sieraden!

We zien u graag dit jaar, on- en offline!

Onze showroom in Leerdam