Zet met Valentijn een geliefde in het zonnetje!

22 januari 2019 15:00
Bijzondere sculpturen, sieraden, keukenaccessoires en lampen: de mooiste cadeautjes om een partner of geliefde 14 februari mee te verrassen, vind je bij FijnDesign. Steel een hart (of verwen jezelf), deze Valentijn!

De perfecte combinatie 

Liefde gaat door de maag... Een bijzondere maaltijd voorbereiden om samen romantisch te dineren is een heerlijk vooruitzicht voor Valentijnsdag. Maak het extra speciaal door kaarsjes aan te steken en de tafel prachtig te dekken, met één van de serviessets, kunstige placemats en romantische champagneglazen! Een leuk aandenken voor nu en later. 

Rozen voor altijd

Ze zijn onafschijdelijk: rozen en de liefde. Wie de roos iets minder letterlijk wil geven, kiest voor bijvoorbeeld een fotolijst met rozen, een schitterende glazen roos (die verwelkt nooit!) of één van de talloze andere producten met een rozendesign! 

Een sieraad is een dierbaar aandenken voor altijd. Toon liefde met de Oorstekers Romance (gevormd uit zilver en gevuld met dieprood iriserend emaille), of de Oorknopjes Symbol of Love, lieve sterlign zilveren stekers met een hart van paarlemoer. In de webshop zijn ook talloze bijzondere armbanden, manchetknopen, horloges, colliers, broches, sieradenkoffers en sjaals te vinden.

 

Cadeautips voor een stralende Valentijn

 

V.l.n.r. Cadeau Serviesset Golden Ginkgo, Oorstekers Romance, Tiffany Hanglamp Lovely Flower White, Boek Fashion, Louis Poulsen AJ Tafellamp, Armband Night.

Kijk ook op onze Valentijnspagina voor nog meer cadeauinspiratie!