Prachtige nieuwe sjaals om overal bij te combineren

24 oktober 2019 16:00
De sjaal is hét perfecte accessoire voor elk seizoen. De kleuren, prints en stoffen geven een outfit net dat beetje extra. Bij FijnDesign zijn weer prachtige nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Van basic musthaves tot echte blikvangers: waar ga jij voor?

Hoge kwaliteit

De sjaals van FijnDesign zijn uitgevoerd in 100% zijde, wol of een katoenmix. Sjaals van 100% wol bieden een hoge UV-bescherming, zijn kreukherstellend en reguleren de temperatuur. Alleskunners, dus! Sjaals gemaakt van een mix van katoen en linnen geven een luchtig effect.

De nieuwe serie zijden sjaals laat prachtige kleuren zien in afwisselende patronen: batik, strepen en een exotische en subtiele dierenprint. Door de kleurnuances behouden de sjaals een rustige uitstraling en zijn ze hiermee makkelijk te combineren met verschillende outfits. De tedere stof is heerlijk zacht en licht. Wil je een extra speels of warm effect behalen? Voeg dan twee sjaals samen. Of draag een sjaal als stola over een jurk…

Sjaal Blauwe Zijde Sjaal Japans Zijde  Zijde Sjaal Paars Batik

Sjaal Klimt 'Vrouw in blauw'Kunstenaars

Met de sjaals die bedrukt zijn met werken van beroemde schilders en ontwerpers, draag je een kunstwerk om de hals. Er zijn onder meer werken van Monet, Van Gogh, Klimt, Bram van Velde en Paul Gauguin te zien. Zo wordt het dragen van het accessoire tevens een kunststatement. De sjaals zijn ook prachtig om cadeau te geven als blijk van waardering aan een dierbare vriend of familielid. Maar natuurlijk kun je jezelf er ook mee verblijden! Sjaal Paul Gauguin 'Wachtende vrouwen in Papeete'

Je hebt het misschien gemerkt: FijnDesign is dol op sjaals. Jij ook? Kijk voor meer inspiratie in de webshop of neem een kijkje op ons Pinterest-bord, waar enkele mooie exemplaren en stijlsuggesties zijn uitgelicht.